Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’oficina d’atenció per la revisió cadastral d’Olèrdola amplia obertura dues setmanes més

Estarà en funcionament fins el 17 d’agost, les tardes de dilluns a divendres i els matins de dimarts i dijous

dimecres 01 agost 2018

L’oficina d’atenció al públic que atén a l’ajuntament d’Olèrdola la revisió cadastral amplia el seu període d’obertura i estarà en funcionament aquest mes d’agost dues setmanes més. Així, l’oficina no tancarà aquest divendres, 3 d’agost, com inicialment s’havia establert, i es mantindrà en servei dues setmanes més, fins el proper divendres 17 d’agost.

L’ampliació té el propòsit d’atendre la creixent demanda d’informació que s’ha detectat durant els darrers dies, després que l’Oficina del Cadastre enviés les notificacions de manera esgraonada i no pas en una tramesa conjunta perquè arribés a les llars durant la primera quinzena de juliol, com així s’havia informat a l’Ajuntament en un primer moment. Això ha provocat desajustos en el calendari fixat i que forces veïns rebessin les notificacions aquesta setmana, just quan finalitzava el període d’obertura de l’oficina d’atenció. Davant aquesta realitat, l’Ajuntament ha decidit ampliar el període de funcionament de l’oficina, amb la voluntat d’oferir als veïns les màximes facilitats per avaluar amb tècnics especialistes les dades de la seva revisió cadastral.

L’oficina entrava en funcionament dilluns 16 de juliol i restarà oberta fins el 17 d’agost de dilluns a divendres, de 15 a 20 hores. Els dimarts i dijous també obre l’oficina pels matins, de 10:30 a 14:00h.

L’Ajuntament ha recordat que el Cadastre envia a cada propietari una clau d’accés que permet obtenir de manera telemàtica les dades de la revisió. No descarregar-se la clau d’accés equival a que la notificació estigui pendent d’entregar a efectes oficials. Per això des de l’Ajuntament s’insisteix en indicar que els veïns poden descarregar-se la notificació a l’oficina d’atenció presencial, a la planta baixa de l’ajuntament, si així ho desitgen i no tenen mitjans telemàtics a la seva disposició per accedir a les dades que els hi envia el Cadastre.

Recordem que qui ho desitgi, també pot consultar al web de l’Ajuntament d’Olèrdola, olerdola.cat, el manual amb respostes sobre preguntes freqüents que es plantegen quan es realitza aquest procediment de revisió cadastral.

Document Actions