Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’oficina d’atenció per la revisió cadastral d’Olèrdola ha atès a prop de 400 persones

A través de l’oficina s’han presentat i resolt 128 recursos, la majoria per corregir dades dels titulars

dijous 25 octubre 2018

Sumant els veïns atesos en els mesos de juliol i agost; i els que han utilitzat el servei aquest mes d’octubre, l’oficina presencial per a la revisió del Cadastre a Olèrdola ha atès dubtes i reclamacions de 394 propietaris d’Olèrdola. L’oficina ha estat oberta a la seu de l’Ajuntament fins aquest dimarts, durant les tardes de dilluns a divendres i els matins de dimarts i dijous.

Joan Homs, tècnic de l’empresa Pro Alfanumèrics, encarregada de la gestió de l’oficina, explica que el projecte ha estat tot un èxit de convocatòria i ha permès que els veïns que ho necessitaven poguessin ser atesos directament.(àudio)

El procés de revisió ha suposat posar al dia els valors dels 3.019 immobles registrats a Olèrdola i entrarà en vigor el gener de 2019. La darrera revisió es remunta a fa 30 anys i, segons  explica Joan Homs, els veïns han marxat de l’oficina entenent que els canvis eren coherents i no tenien finalitat recaptatòria.

A través de l’oficina s’han presentat i resolt 128 recursos, la majoria per corregir dades dels titulars.(àudio)

65 dels 128 recursos han estat recursos físics, vinculats a la correcció de dades sobre any de construcció, ús o superfície. Altres 36 recursos han estat jurídics sobre l’actualització de la titularitat de la propietat. I finalment 27 recursos tramitats i resolts aquests mesos  suposaven variar el domicili tributari. Homs també assenyala que des de l’oficina s’ha ajudat als veïns a descarregar-se la notificació electrònica que rebien amb les dades de l’actualització.(àudio)

L’oficina presencial dedicada a la revisió cadastral ha deixat d’estar en funcionament, però des de l’Ajuntament d’Olèrdola es recorda que a l’Oficina d’Atenció Ciutadana se seguirien atenent les consultes sobre aquesta temàtica que plantegin els veïns.

Escolta l'entrevista a Joan Homs, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions