Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina del Síndic de Greuges farà dijous 15 d’octubre atenció telemàtica a Olèrdola

Les visites s’atendran per videotrucada o telefònicament i abans caldrà concertar l’entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu a sindic@sindic.cat

dijous 01 octubre 2020

 

El proper dijous 15 d’octubre l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya oferirà atenció telemàtica a Olèrdola. L’equip del Síndic atendrà les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre alguna actuació de l’Administració pública i també sobre les empreses que presten serveis d’interès general, com sigui llum, aigua o gas.

Les visites s’atendran per videotrucada o telefònicament. Per això abans cal concertar l’entrevista trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o bé enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat

L’atenció als veïns del municipi un cop l’any, des del 2017,és un dels serveis que recull el conveni de col·laboració signat entre el Síndic de Greuges i l’Ajuntament d’Olèrdola.

L’informe anual presentat pel Síndic de Greuges recull que durant el 2019 es van presentar davant la sindicatura 13 actuacions provinents de veïns d’Olèrdola. L’informe detalla que 8 d’aquestes 13 actuacions van ser queixes, mentre que les 5 restants van ser consultes. Cinc veïns van aprofitar el desplaçament de l’Oficina del Síndic  a Olèrdola, el 9 d’octubre de 2019, per a presentar les seves queixes.

Galeria d'Imatges

Síndic.jpg

Document Actions