Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina del Síndic de Greuges ha atès 4 visites en la seva primera estada presencial a Olèrdola

Les problemàtiques plantejades han estat relacionades amb tributs, urbanisme i telefonia
Anton Clapés, de l'oficina del Síndic, en la seva estada al Centre Cívic La Xarxa
Anton Clapés, de l'oficina del Síndic, en la seva estada al Centre Cívic La Xarxa

dimarts 10 octubre 2017

Aquest dilluns al migdia personal de l’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya s’ha desplaçat fins a Olèrdola per a atendre les queixes i consultes que desitgessin traslladar els veïns sobre serveis d’interès general  i actuacions d’administracions. En aquesta primera estada presencial a Olèrdola, s’han atès 4 visites. Les persones ateses per l’equip del Síndic al Centre Cívic La Xarxa de Moja han presentat 3 queixes i han fet una consulta. Anton Clapés, membre de l’oficina del Síndic, confirmava que les problemàtiques plantejades han estat temes relacionats amb serveis de telefonia, tributs i urbanisme.(àudio)

Les persones que s’adrecen al Síndic  ho fan perquè se senten mal atesos o incompresos per les administracions. També existeix un elevat nombre de casos que recorren al Síndic perquè l’administració no ha contestat a la seva queixa.(àudio)

El desplaçament d’un equip del Síndic a Olèrdola és un dels punts inclosos en el conveni de col·laboració  signat per l’Ajuntament i el Síndic. El propòsit és el d’ “impulsar la presència del Síndic al municipi, a través d’actuacions com la tramesa d’un informe anual específic que reculli la situació de les queixes tramitades” vinculades amb Olèrdola. (àudio)

Una de les tres queixes presentades aquest dilluns anava adreçada a l’Ajuntament d’Olèrdola. Totes les visites, excepte una, eren de persones veïnes del municipi.

Escolta l'entrevista a Anton Clapés, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions