Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor visitarà dimecres Sant Pere Molanta

S’instal·larà davant de l’escola Rossend Montané, en horari de 10.30 a 11.30h
Imatge d'arxiu d'una estada de l'Oficina Mòbil a Olèrdola
Imatge d'arxiu d'una estada de l'Oficina Mòbil a Olèrdola

dijous 04 abril 2019

 

L'Ajuntament d'Olèrdola i la Diputació de Barcelona organitzen una visita al municipi de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor, el dimecres 10 d’abril, en horari de 10.30 a 11.30. L’Oficina s’instal·larà davant de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta

La periòdica presència al municipi de l’Oficina Mòbil complementa el servei que es pot trobar a l’Ajuntament d’Olèrdola. I és que, gràcies a  un conveni de col·laboració entre la Diputació i l’Ajuntament d’Olèrdola, les queixes, reclamacions i/o denúncies en matèria de consum es poden canalitzar a través de l’Ajuntament i fer-les  arribar a l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de la Diputació de Barcelona. Així, el consumidor no cal que esperi la visita de la Unitat Mòbil, perquè el servei gratuït el pot trobar a través de l’Ajuntament cada dia.

A l'Oficina Mòbil, un tècnic de la Diputació de Barcelona atendrà les consultes de manera personalitzada i gratuïta , en aquelles qüestions o dubtes relacionats amb consum, comerç, drets dels consumidors, compra o lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties dels productes, serveis post venda, assegurances o viatges.

Document Actions