Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Olèrdola medieval protagonitza la visita guiada d’aquest diumenge al Conjunt Monumental

Dins del recinte fortificat, es visiten les restes del castell al cim; l'àrea sacra amb l’església i la necròpolis

dimarts 18 febrer 2014

El Conjunt Monumental d’Olèrdola té nombrosos atractius patrimonials. Un dels reclams per a visitar-lo són les excepcionals restes d’època medieval que conté. Si les voleu conèixer de manera amena, aquest diumenge teniu de nou una oportunitat que no podeu desaprofitar. A partir de les 11 del matí s’hi ha programat la visita “Olèrdola, la ciutat medieval del segle XI”

Aquesta visita descobrirà tots els elements patrimonials que formaven part de la ciutat d’Olèrdola. Dins el recinte fortificat, es visiten les tres àrees que estructuraven l'espai de la ciutat medieval: el castell al cim; més avall l'àrea sacra amb l’església i la necròpolis, tal i com indica Josep Anton Pérez, responsable de Tríade, l’empresa de serveis culturals que gestiona la programació d’activitats al Parc d’Olèrdola.(àudio)

Les visites són un dels mitjans que permeten difondre al públic l’evolució del Conjunt d’Olèrdola. Les activitats incorporen els coneixements que es van assolint gràcies a les intervencions que es fan al recinte arqueològic. Aquest any, una de les novetats és la part de la muralla que ha permès mostrar les recents obres de consolidació. També s’ha descobert un nou habitatge d’època medieval.(àudio)

L’activitat té un preu de 3 euros pels adults; pels infants (5-12 anys): 2,50 €; l’entrada reduïda (Cercle d'Amics dels Parcs i majors de 65 anys) té un import de 2,70 € i pels infants (0-4 anys)i membres del Súper3, l’entrada és gratuïta.

Document Actions