Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’olerdolenc Aleix Milà ha elaborat un còmic fotogràfic dedicat a l’Escola Pony Club de la Serreta

La presentació s’ha programat a les instal·lacions d’aquesta hípica del municipi, dissabte a les 12 del migdia
Aleix Milà
Aleix Milà

dimecres 13 desembre 2017

Aquest dissabte a les 12 del migdia es presenta a les instal·lacions de l’Escola Pony Cub “La Granja” de la Serreta el còmic fotogràfic que Aleix Milà ha dedicat a aquesta hípica del municipi. El treball és el segon còmic fotogràfic que ha elaborat aquest olerdolenc, després d’haver presentat fa dues setmanes un còmic dedicat a l’escola Cristòfor Mestre de Vilafranca. Aleix Milà , en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, explica que el  treball compta amb la col·laboració  de la mateixa hípica.(àudio)

El còmic inclou 16 fotografies pintades. Per tractar les imatges, Milà utilitza un laboriós procés amb un suport informàtic.(àudio)

Del còmic s’han editat 140 exemplars i seran distribuïts aquest dissabte entre els alumnes de l’Escola Pony Club. En els propers mesos Milà espera concretar dos còmics fotogràfics més. Un dedicat al Complex Aquàtic i l’altre centrat en  la mort del seu pare.(àudio)

Milà va exposar en la trobada d’Olèrdola de fa dos anys treballs elaborats amb la tècnica fotogràfica de la “transferencia”, sobre suport de fusta. També ha exposat a l’escola Cristòfor Mestre de Vilafranca i a la biblioteca Torres i Bages.

Escolta l'entrevista a Aleix Milà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions