Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’olerdolenc Carles Comajuncosas fa el vídeo que promociona el llibre apadrinat per Eric Abidal

Mostra el “making off” de la sessió fotogràfica feta amb Abidal per a la portada de "Relats Solidaris"

dijous 25 abril 2013

És un vídeo que té només un minut de durada. Però aquest temps ja és suficient per a comprovar la predisposició solidària d’Eric Abidal i l’excel·lència professional de l’olerdolenc Carles Comajuncosas, el realitzador que ha elaborat el treball. El vídeo és el “making off” de la sessió fotogràfica realitzada per a obtenir la portada del llibre “Relats Solidaris”, amb el jugador del Barça com a protagonista de la imatge.

El volum és un projecte solidari que recull relats de 40 periodistes esportius. Enguany aquesta iniciativa arriba a la seva novena edició, amb el propòsit d’unir esport i societat per a recaptar fons destinats a una causa solidària. Aquest 2013 Abidal ha estat el padrí de “Relats Soldiaris”, prenent el relleu de Samuel Eto’o, Carles Puyol, Iván de la Peña, Frank Rijkaard, Leo Messi, Xavi Hernández, Pep Guardiola, Andrés Iniesta i David Villa, els padrins que s’han anat succeint en les 8 edicions anteriors. L’entitat beneficiària aquest any és l’Associació Catalana de Fibrosi Quística, que rebrà íntegrament els 10 euros recaptats per cada llibre venut.

Carles Comajuncosas és veí de Moja i professionalment ha estat vinculat com a tècnic audiovisual al Departament d’Esports de TV3. La seva feina en el vídeo d’Abidal va ser captar moments de la sessió fotogràfica, per després poder editar aquest àgil material promocional.(àudio)

El vídeo està penjat a youtube i es pot trobar també a la pàgina web www.relatssolidari.com. El material s’ha emès per televisions i va projectar-se també durant la presentació del llibre, el passat 11 d’abril. (àudio)

Abidal s’ha convertit en un emblema de superació. Durant la sessió fotogràfica,Comajuncosas destaca que va quedar ben evident la seva qualitat humana.(àudio)

La ciutadania pot participar d’aquesta iniciativa solidària de diferents formes. A més d’adquirir el llibre en els punts de venda habituals, es pot apadrinar un dels relats des de la pàgina web “relatssoldiaris.com” i participar en el sorteig de samarretes i llibres signats per Abidal.

Escolta l'entrevista a Carles Comajuncosas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions