Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ignasi Pellisa guanya el concurs de fotografia de Calafell i el de l’àmbit de Sant Pau a Vilafranca

Pellisa és vicepresident de l’Associació Fotogràfica de Moja
Imatge guanyadora del concurs de Sant Pau
Imatge guanyadora del concurs de Sant Pau

dimarts 31 desembre 2013

L’olerdolenc Ignasi Pellisa ha obtingut recentment dos primers premis en concursos de fotografia convocats al Penedès. El passat dijous 19 de desembre rebia el primer premi del concurs de fotografia convocat per l’Ajuntament de Calafell, dedicat a les festes en aquest municipi. I la setmana passada es donava a conèixer que també havia assolit el primer premi en la categoria d’adults del IV Concurs de fotografia digital de l’àmbit de la muntanya de Sant Pau, a Vilafranca.PellisaCalafell.JPG

Pellisa assenyala que li ha fet molta il·lusió guanyar en aquests dos concursos. En el cas del concurs de l’àmbit de Sant Pau, obtenia el premi per “Nit fresca”.(àudio)

El IV Concurs de fotografia digital de l’àmbit de Sant Pau ha aglutinat un total de 18 autors/es i 44 fotografies presentades, de les quals el jurat format per tres professionals de l’escola municipal d’Art Arsenal de Vilafranca, n’han escollit un 1r i 2n premi de la categoria adult, i un premi en la categoria infantil, tal i com establien les bases del Concurs. Marta Jané assolia el 2n premi en la categoria adults i Laia Rovira, de 9 anys, es feia amb el guardó en la categoria infantil. Amb aquest primer premi, Pellisa guanya un àpat per a dues persones al restaurant Cigró d’Or.

La totalitat de les obres presentades s’exposaran de cara al públic del 4 al 28 de març de 2014 a l’Escorxador de Vilafranca.

A Calafell, Ignasi Pellisa obtenia els 300 euros de dotació econòmica del primer premi gràcies a una imatge captada durant el Mercat Medieval.(àudio)

A l’hora d’explicar què cal tenir present per a poder optar a premis en un concurs, Pellisa ho resumia en dues recomanacions: presentar-se i mirar de lliurar la fotografia que pugui agradar.(àudio)

Igansi Pellisa és vicepresident de l’Associació Fotogràfica de Moja(AFM), entitat que aquests dos darrers anys s’ha consolidat com un referent associatiu en el camp de la formació i l’intercanvi de coneixements entre aficionats de la fotografia al Penedès.

Escolta l'entrevista a Ignasi Pellisa, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions