Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’olerdolenc Oriol Bertran ha estat escollit coordinador de la JNC de la Vegueria Penedès

Bertran és president del Grup de Joves de Sant Pere Molanta i és membre de la Junta de la Societat Principal-Unió
Oriol Bertran
Oriol Bertran

dijous 06 abril 2017

Des de dimecres de la setmana passada el jove olerdolenc Oriol Bertran és el coordinador territorial de la Federació Vegueria Penedès de la JNC, la Joventut Nacionalista de Catalunya. La formació, branca juvenil del PDeCAt, està immersa en un procés de reorganització interna a les nostres comarques després de l’aprovació de la Vegueria Penedès. La nova Federació de la Vegueria compta amb les organitzacions de la JNC de les comarques del Garraf, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i  l’Anoia, fins ara vinculades a tres federacions diferents. Amb la nova federació de la vegueria Penedès, la JNC vol “teixir unitat” entre els col.lectius de les quatre comarques amb el principal propòsit polític de contribuir a que el procés sobiranista “acabi amb un resultat positiu i s’assoleixi la independència”, tal i com ens assenyalava el mateix Oriol Bertran.(àudio)

Bertran també considera que des de la federació de la JNC de la Vegueria Penedès caldrà apostar per un projecte territorial que situï què representa la vegueria i quins beneficis pot reportar per a la població, especialment pels joves. (àudio)

Malgrat la seva joventut, Oriol Bertran no necessita presentació a Olèrdola. Vinculat des de molt petit al futbol del municipi, ha desplegat una intensa activitat associativa a Olèrdola, especialment a Sant Pere Molanta. És l’actual president del Grup de Joves de Sant Pere Molanta i forma part de la junta de la Societat Principal-Unió. Aquest divendres fa 23 anys, és graduat en direcció i administració d’empreses i ara estudia un màster de màrqueting. Assumir la nova responsabilitat a la JNC no li comportarà deixar els seus compromisos amb entitats del municipi. Preguntat sobre una possible participació a Olèrdola en la candidatura municipal del PDeCAT, Oriol Bertran es mostrava prudent, lloava la tasca dels actuals tres regidors del PDeCAT i es limitava a indicar que no li pertocava a ell decidir-ho.(àudio)

La seva condició de coordinador territorial de la Federació Vegueria Penedès comporta l’assumpció de responsabilitats internes dins de la formació juvenil i del PDeCAT, entre les quals hi ha la de ser membre de l’Executiva de la JNC.

Escolta l'entrevista a Oriol Bertran, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions