Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’olerdolenc Pepo Viñas és el president de la Federació Catalana d’Escacs i vicepresident de l’Espanyola

Aquests dies segueix de prop els torneigs Calculin i Obert que es disputen a Sant Miquel d’Olèrdola

divendres 03 maig 2024

 

Fa uns dies donàvem a conèixer que una noia olerdolenca guanyava el campionat sub10 català d’escacs, la Sílvia Serradell. I ara destaquem que un veí d’Olèrdola, el Pepo Viñas, és des de l’any 2017 president de la Federació Catalana d’Escacs i Vicepresident de la Espanyola. En una entrevista al Canal Esportiu i al Penedès en Xarxa, Pepo Viñas comentava que els escacs és l’únic esport on es poden enfrontar un nen de 5 anys i una persona de 102, com ja va passar fa poc. ( àudio)

Aquest cap de setmana és el darrer dia on podrem gaudir del XI obert d’escacs calculín 2024, que s’està fent al Local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola. Dissabte dia 4 de 2/4 de 5 de la tarda fins 2/4 7, es jugarà la darrera ronda de la fase prèvia d’aquest torneig. Per els primers dies de juny està prevista la fase final a Vilanova i la Geltrú. Pepo Viñas ens comentava que Catalunya té ara mateix una tercera part de les llicències de tot l’estat i que si fos una Federació independent estaria dins de les 10 primeres del món. ( àudio )

Encara durant aquest mes de maig al mateix local Rossend Montané s’està jugant el 15è Obert d’escacs Vilafranca 2024. És un torneig obert a totes les edats i que es juga els divendres a 2/4 de 10 del vespre.

Escolta l'entrevista a Pepo Viñas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions