Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’olerdolenca Aina Cornellà assoleix la cinquena posició en l’European Cup de judo

La competició es disputava a Fuengirola i Cornellà formava part de la Selecció Catalana en la categoria cadet

dimecres 17 febrer 2016

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a Fuengirola l’ European Cup de Judo en la categoria Cadet. Es tracta d’un prestigiós torneig organitzat per la Federació Europea de Judo juntament amb la Federació Espanyola i que ha aplegat les seleccions dels diferents països europeus i a competidors que han participat per lliure amb un altíssim nivell.

El Club de Judo Olèrdola ha estat doblement representat. D’una banda Daniel Romero que va començar guanyant amb autoritat, va perdre al segon combat tot i dur ell la iniciativa en tot moment. Això el va deixar fora de la competició al no poder accedir a la repesca.

D’altra banda Aina Cornellà, que va anar seleccionada per la Federació Catalana de Judo i DA, va   iniciar la jornada perdent davant una competidora de la selecció italiana, però va guanyar la repesca amb contundència. Això li va permetre arribar a lluitar per la medalla de bronze. Va perdre aquest combat però  la participació en aquesta competició situa a Aina Cornellà de ple al rànquing europeu amb 20 punts després d’assolir una molt meritòria cinquena posició

Document Actions