Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’olerdolenca Èrika Tamayo assoleix el 4t lloc en el campionat d’Espanya d’aeròbic

Competia en el Nivell7, que agrupa a l'edat júnior. Formant part el Club Gimnàstica Calafell obtenia el bronze en la categoria grup N7

dimarts 31 maig 2022

La gimnasta olerdolenca Èrika Tamayo, de 16 anys d’edat, ha assolit un excel·lent quart lloc en el campionat d’Espanya d’aeròbic disputat aquest passat cap de setmana a la localitat valenciana de Torrent. Tamayo va fregar el podi i quedava a molt poques dècimes de la tercera classificada en la categoria N7, nivell que agrupa als i les gimnastes d'edat júnior. La tercera gimnasta classificada en aquesta categoria obtenia 18.600 i Èrika Tamayo rebia una puntuació de 18.550.

Formant part del Club Gimnàstica Calafell Èrika Tamayo sí que va poder obtenir el bronze en la categoria de grup N7.

Tamayo és veïna de Sant Miquel d’Olèrdola. El passat mes d’octubre va participar en el Campionat d’Europa de gimnàstica aeròbica, que se celebrava a la localitat italiana de Pesaro, formant part d’un dels dos trios de categoria júnior seleccionats per la Federació Espanyola.

Èrika Tamayo va començar a practicar aeròbic en el desaparegut club d’Olèrdola. Després d’una etapa a Vilafranca, forma part del club de Calafell. Amb meritòries actuacions com les desplegades aquest passat cap de setmana a Torrent, Tamayo es consolida entre el grup de les gimnastes aeròbiques catalanes amb més projecció.

 

Pots veure la seva actuació en la categoria individual clicant aquí

Potse veure la seva actuació en la categoria de grups clicant aquí

Document Actions