Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 12a edició de la Marxa BTT de Moja es farà el 30 de març

Les inscripcions es limiten als 500 participants i ja es poden formalitzar a la web del club BTT El Bressol

dijous 30 gener 2014

La 12a edició de la Marxa BTT de Moja ja té data. S’ha programat pel proper diumenge 30 de març i serà la segona de les proves puntuables dins de la 9a “Xallenger Penedès–Garraf” de BTT. A l’hora de triar la data s’ha tingut en compte que no coincidís amb cap activitat de carnaval, que centra bona part de l’activitat lúdica al municipi fins a mitjans del mes de març. Manel Suero, membre de la Junta del Club BTT “El Bressol” , també feina notar que la marxa coincidirà amb un dia de canvi d’horari, però espera que això no suposi cap problema.(àudio)

La prova començarà a les 9 del matí, amb sortida des de l’escola Circell de Moja. S’ha fixat in recorregut de 30 quilòmetres, amb 800 metres de desnivell. En el recorregut s’ha introduït alguna variació, però mantenint l’essència d’una prova que ja és referent en el món de les BTT a la comarca i que manté l’atractiu de travessar el Parc Natural d’Olèrdola. Suero també ens subratlla que totes les parts implicades s’han posat d’acord per a determinar el recorregut i els corresponents permisos.(àudio)

Les inscripcions a la prova ja es poden fer, a través de la web www.bttelbressol.com. La marxa estarà limitada a 500 inscripcions.(àudio)

El control d’arribades i sortides es farà mitjançant un sistema de xips investigat conjuntament amb l’empresa manjisoft. Tots els participants hauran de sortir de darrera de les antenes de control. De no ser així quedaran desqualificats. Per tal d’afavorir les inscripcions anticipades, el preu d’inscripció serà de 12 euros pels federats i de 14 pels no federats en cas de formalitzar la participació abans del dia de la prova. El mateix dia de la marxa aquest import s’incrementa en 3 euros més.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions