Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 12a Rua de Moja reunirà 12 carrosses i 2 comparses, amb la novetat de comptar amb una batucada

La rua començarà a les 20:00h d'aquest dissabte , amb sortida des de la rambla Catalunya
El grup de carnaval de Moja va obtenir el tercer premi en l'apartat de carrosses visitants a Cunit
El grup de carnaval de Moja va obtenir el tercer premi en l'apartat de carrosses visitants a Cunit

dimecres 14 febrer 2018

La rua de Carnaval de Moja espera aquest dissabte al vespre a una quinzena de grups del Penedès. A partir de les 8, amb sortida des de la rambla Catalunya, 12 carrosses i 2 comparses ompliran de música, ritme i color alguns dels principals carrers del poble. Després d’inciar el seu trajecte a la rambla Catalunya, els participants continuaran la rua pels carrers Sindicat, Carrerada, Santa Maria, Penyafel, Rafael de Casanovas i acabar al passeig de la Plana.

Estíbaliz Leal, membre del Grup de Carnaval de Moja, explicava que han hagut de limitar l’assistència i algunes d eles sol·licituds de participació que han rebut no les han pogut satisfer.  Com a novetat , enguany es comptarà amb una batucada que ja va estar a Moja durant el correfoc dels Diables celebrat fa un mes per les festes de Sant Macari.(àudio)

Un dels factors principals que explicaria el gran interès dels grups per ser presents a Moja és que la rua de Carnaval de Vilafranca es fa el dia anterior, el divendres, i això provoca  que el tercer i darrer cap de setmana de rues s’hagi revifat en els darrers anys.(àudio)

S’estima que en la rua hi prendran part prop de 2.000 participants. Els grups que donaran vida a la rua es concertaran a la rambla  Catalunya  a  partir de les 7, una hora abans de l’inici del recorregut.

Document Actions