Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 13a Marxa BTT de Moja preveu comptar amb prop de 400 participants

La prova s’ha programat el proper diumenge 22 de març i el ritme d’inscripcions anticipades és molt elevat

dimarts 10 març 2015

El proper diumenge 22 de març Olèrdola convertirà en la capital penedesenca dels aficionats a les bicicletes de muntanya. Sota l’organització del Club BTT ”El Bressol”, s’hi celebrarà la 13 Marxa BTT de Moja. Tot apunta que es comptarà amb una àmplia participació. I és que, a falta de dues setmanes per la prova, ja s’havia confirmat la inscripció anticipada de 122 persones. Si el temps acompanya, la xifra final de participants podria superar els 400, tal i com assenyala un dels integrants de la Junta Directiva del Club BTT “El Bressol”, Manel Suero. (àudio)

La prova té un recorregut establert de 33 quilòmetres amb un desnivell de 700 metres. La principal novetat enguany és que no hi hauran tantes trialeres i els passos per trams de muntanya seran més amples. (àudio)

Les inscripcions tenen un preu de 12 euros pels federats i de 14 pels no federats. En cas de formalitzar la inscripció el mateix dia, el pagament s’haurà de fer en efectiu i serà tres euros més car. Manel Suero detallava que per fer la inscripció prèvia només cal seguir les passes que es troben a la web manjisoft.com. (àudio)

Tots els detalls que intervenen a la prova estan ben cuidats. No només el recorregut o l’acurat sistema de control. En arribar,  tot els participants obtindran samarreta tècnica i ampolla de cava, així com entrepà de botifarra i beguda. També es disposarà de servei de dutxes. Per a fer possible que tot rutlli, el club torna a disposar d’una àmplia xarxa de col·laboradors que faran possible tots els aspectes de la marxa, des de la senyalització i el control de pas, fins a l’atenció als participants o el lliurament de regals. Per coordinar la feina, tots els col.laboradors de la Marxa BTT de Moja estan citats aquest divendres a dos quarts de 10 de la nit, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. L’assistència és oberta a tothom i s’oferirà sopar a base de pernil i pa amb tomàquet.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions