Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 14a Cursa de muntanya “Castell d’Olèrdola” es disputarà el proper diumenge 9 de juny

S’espera arribar als 250 participants i la principal novetat és el control d’arribada a través de xip

dimecres 29 maig 2013

Diumenge 9 de juny es disputarà la 14a edició de la cursa de muntanya–Pujada al Castell d’Olèrdola. La prova l’organitza el club BTT el Bressol i manté els seus principals trets, per bé que s’han introduït algunes novetats en l’apartat organitzatiu que busca fer les coses més fàcils tant als atletes participants com a les persones encarregades de la preparació de la prova. Una de ben destacada és la introducció de xip , enlloc de codi de barres, pel control de sortides i arribades. Manel Suero, membre de la Junta del Club BTT El Bressol, explicava que aquesta novetat s’introdueix a la cursa atlètica després de la positiva experiència obtinguda en la marxa BTT. (àudio)

Les inscripcions es poden fer a través de manjisoft.com. El pagament anticipat amb targeta de crèdit té un preu de 13 euros. El pagament en efectiu el mateix dia de la prova val 20 euros. Aquesta diferència d’import, segons explica Manel Suero, busca incentivar la inscripció anticipada.(àudio)

La sortida s’ha previst a les 9 del matí, des de la zona esportiva de Moja. El recorregut és de 14 kilòmetres, sense variar de forma significativa el trajecte respecte les darreres edicions. Com a novetat, la prova s’inclou dins de la 1a Lliga de curses de muntanya del Penedès i la previsió és la de poder arribar a superar els 250 inscrits.(àudio)

Una vegada més , el club BTT ha comptat amb la col·laboració d’un ampli equip de voluntaris d’entitats del poble, incloent el grup gastronòmic “Tres Pins” que s’encarregarà d’elaborar la botifarrada pels participants.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions