Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 14a Marxa BTT de Moja espera superar els 400 inscrits aquest diumenge

La prova començarà a les 9 del matí i el circuit a completar és de 33 quilòmetres

divendres 18 març 2016

Aquest divendres al matí ja eren 270 les inscripcions formalitzades per a la14a Marxa BTT de Moja, que se celebra aquest diumenge al matí. Tenint en compte les previsions meteorològiques i el fet que un bon gruix de participants no decideix fins el darrer moment la seva participació, el club BTT El Bressol confia que acabaran superant els 400 inscrits. Manel Suero, membre de la Junta del club, recordava que en qualsevol cas no se superaran els 500 participants perquè  aquest és el límit que han fixat per garantir una cursa en bones condicions tècniques i organitzatives.(àudio)

La Marxa BTT de Moja és la segona de les proves incloses en la Xallenge Penedès –Garraf i s’ha fet un lloc destacat entre els practicants de la BTT pel seu atractiu i tècnic recorregut. Els participants hauran de completar 33 quilòmetres de traçat, que transcorren pels parcs naturals del Foix i d’Olèrdola, amb un desnivell acumulat de 850 metres. Tenint en compte el volum d’inscrits, els trams inicials tenen l’amplitud adequada per a evitar colls d’ampolla, deixant els corriols per al final del traçat. (àudio)

El Club BTT té una contrastada solvència a l’hora de garantir el funcionament de la prova. Un dels ingredients claus de l’èxit és l’amplia xarxa de col·laboradors de que es disposa per a fer possible moltes tasques durant la prova, com el repartiment de regals, els controls de pas, les classificacions o els entrepans de botifarra.(àudio)

Qui desitgi fer les inscripcions de manera presencial, ho podrà fer dissabte a la tarda, a l’escola Circell de Moja, de 5 a 7 . Per web, a través de manjisoft.com

Document Actions