Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 14a Marxa BTT de Moja preveu reunir a 500 participants

És la segona de les proves de la Xallenger Penedès-Garraf i tindrà lloc el proper diumenge 20 de març

divendres 11 març 2016

Sota l’organització del Club BTT El Bressol, diumenge 20 de març té lloc la 14a Marxa BTT de Moja. Les inscripcions ja es poden fer via web a través de manjisoft.com i la previsió és la de poder reunir a prop de 500 participants, tal i com han assenyalat Toni Rigual i Manel Suero, dos dels integrats de la Junta del Club BTT El Bressol.(àudio)

La prova començarà a les 9 del matí, amb sortida des de davant de l’escola Circell. Els inscrits hauran de completar un atractiu i exigent recorregut de 33 quilòmetres, amb 850 metres de desnivell. Una de les característiques del traçat és que en els primers trams les zones de pas tenen amplitud per així evitar colls d’ampolla, deixant els corriols pel final.(àudio)

Aquest any l’organització ha decidit limitar les inscripcions a 500 participants. Així, si aquesta xifra ja s’assoleix en les inscripcions via web, el mateix dia de la cursa ja no es podran formalitzar més participacions .(àudio)

La de Moja acostuma a ser la prova més multitudinària de la Xallenger Penedès-Garraf. Després de la cursa feta el mes passat a Sant Quintí de Mediona, la Marxa BTT de Moja serà la segona de les proves que formen part d’aquesta lliga de curses.

Document Actions