Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 15a Cursa “Castell d’Olèrdola” preveu reunir aquest diumenge a més de 150 participants

Tenint en compte la coincidència amb altres proves, els organitzadors consideren que és una bona inscripció

dimecres 21 maig 2014

La 15a edició de la cursa de muntanya “Castell d’Olèrdola”, preveu comptar amb la participació de més de 150 atletes aquest diumenge. Aquesta és l’estimació dels organitzadors, el club btt “El Bressol, després de constatar que aquest dimarts a la nit ja eren 110 les persones que havien fet efectiva la preinscripció. La xifra podria ser més elevada si tenim com a referència altres edicions, però cal tenir en compte que aquest diumenge coincidien fins a cinc proves a la comarca que poden rebre inscripcions d’atletes atrets per les curses de muntanya. Manel Suero, de la junta del club BTT el Bressol, indicava que haver superat ja els 100 inscrits suposa tenir “una molt bona inscripció” tenint en compte les circumstàncies. (àudio)

La sortida s’ha fixat a partir de les 9 del matí, des de davant de l’escola Circell de Moja. La distància és de 15 quilòmetres i en aquesta edició s’han incorporat variacions en el recorregut per a fer-lo més atractiu. Abans de la font de Fontanilles els atletes hauran de passar per un nou corriol. Un altre canvi és que també s’evita l’asfalt en un dels accessos al castell. Les variacions, segons explicava Suero, permetran que els atletes puguin gaudir més del paisatge.(àudio)

A l’arribada tots els participants rebran samarreta tècnica , beguda i botifarrada. Hi ha 8 categories entre homes i dones: júnior, sènior, veterà i màster. Es lliuraran trofeus als 3 primers de la general, als 10 primers de cada categoria i als 20 primers corredors locals. Suero destaca que hi ha un elevat grup d’altees que tenen un fort compromís amb la cursa, valorant aspectes com la bona organització i les característiques tècniques de la prova.(àudio)

La preinscripció es pot fer per web i té un preu de 9’8€, mentre que el dia de la prova, el preu puja fins els 15 euros. Per inscripcions, les persones interessades poden accedir a la web bttelbressol.com o a manjisoft.com

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions