Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 16a cursa de muntanya “Castell d’Olèrdola” es disputarà el proper diumenge 10 de maig

Les preinscripcions ja estan obertes, al preu de 10€, mentre que el dia de la prova l’import serà de 15€

dimecres 29 abril 2015

El proper diumenge 10 de maig tindrà lloc la 16a edició de la cursa de muntanya “Castell d’Olèrdola”. La coneguda com a “pujada al castell”, manté els atractius que l’han convertit en una de les proves de referència dins del calendari de curses de muntanya del Penedès. Per tal d’incentivar la participació i facilitar les tasques d’organització, s’ha establert una substancial diferència de preus entre les preinscripcions fetes dies abans de la prova i la inscripció si es fa el mateix dia de la cursa. La preinscripció té un import de 10 euros i la inscripció moments abans de la prova passarà a tenir un preu de 15 euros. Manel Suero, membre de la Junta del Club BTT “El Bressol”, organitzadors de la prova,  indicava que en una cursa a peu és més difícil preveure la xifra de participants i per això volen potenciar les preinscripcions amb anticipació.(àudio)

La preinscripció es pot fer a través de la web www.bttelbressol.com o www.manjisoft.com. Respecte el recorregut, no hi ha novetats. Es mantenen els canvis introduïts l’any passat per a potenciar el caràcter de cursa de muntanya d’aquesta pujada al castell.(àudio)

A diferència de les proves de BTT, en el cas de les curses a peu Manel Suero explica que és més difícil fer previsions de participants. Són moltes les ofertes de curses i el temps condiciona la inscripció. En els darrers anys no s’han superat les 250 persones i pensen que arribar a les 200 inscripcions ja seria una bona xifra.(àudio)

La prova començarà a les 9 del matí, des de davant de la zona esportiva de Moja. La distància és de 15 quilòmetres i es distribuiran fins a 120 copes, amb 8 categories diferents entre homes i dones. Es preveu lliurar trofeu als 3 primers de la classificació general, al 10 primers de cada categoria i als 20 primers corredors locals.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions