Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 16a Marxa BTT de Moja preveu comptar aquest diumenge amb prop de 400 participants

Una de les novetats de l’atractiu recorregut és l’ascensió al puig de l’Àliga

divendres 09 març 2018

Reunir a més de 300 participants. Aquesta és la previsió que té el Club BTT “El bressol” d’Olèrdola per a la 16a edició de la Marxa BTT de Moja, que se celebra aquest diumenge al matí.

Aquest dijous les inscripcions ja s’aproximaven a les 200 persones i es confia que el ritme de participacions confirmades vagi augmentant fins arribar a superar els tres centenars. Manel Suero, membre del club “El bressol”, indicava subratllava el propòsit de seguir oferint una prova perquè tothom s’ho passi bé.(àudio)

La marxa té un recorregut de 35 quilòmetres, amb un desnivell de 750 metres, i començarà a les 9 del matí des de davant de l’escola de Moja. Bona part del traçat transcorre dins del Parc Natural d’Olèrdola. La bellesa del paisatge és un dels atractius que fa que els amants de la BTT del Penedès siguin fidels a la cita. Enguany s’ha introduït la novetat de pujar a l’exigent puig de l’Àliga, tal i com comenta Manel Suero, membre del club BTT “El bressol”.(àudio)

Cuidar els participants és un dels signes d’identitat d’aquesta prova. Amb aquest propòsit es contempla el lliurament de fins a 10 trofeus pels primers de cada categoria i de 20 trofeus per categoria femenia.(àudio)

La Marxa manté la seva vocació de prova popular, oferint una botifarrada pels participants. Bona part del teixit associatiu del poble de Moja s’implica aportant un centenar de voluntaris perquè tot rutlli.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions