Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 17a edició de la Cursa de Muntanya Castell d’Olèrdola preveu apropar-se als 200 participants

El recorregut perd duresa i es redueix gairebé en 4 quilòmetres
Fragment del cartell que anuncia la cursa
Fragment del cartell que anuncia la cursa

dijous 20 octubre 2016

La reducció del recorregut i el manteniment d’una gran varietat de serveis pels participants , són dos dels trets que marquen la celebració de la 17a cursa de Muntanya Castell d’Olèrdola. La prova es fa aquest diumenge, amb sortida des de la zona esportiva de Moja a les 9 del matí, i preveu reunir a prop de 200 inscrits.

El Club BTT El Bressol manté el seu compromís amb aquest esdeveniment esportiu al municipi i assumeix les tasques d’organització. Un dels seus integrants, Manel Suero, explica que el recorregut aquest any no serà tan dur perquè s’elimina la pujada de la font de l’Ametlló, la qual cosa fa que la prova tingui 12 quilòmetres, enlloc dels 16 de les anteriors edicions.(àudio)

Les inscripcions anticipades es poden fer, al preu de 10 euros, a la web manjisoft.com. De manera presencial, el dissabte de 5 a 7 de la tarda a l’escola, encara es podrà formalitzar la preinscripció amb aquest preu bonificat. El dia de la cursa, per participar-hi ja caldrà pagar 15 euros. La cursa compta amb molts atractius, entre els que cal subratllar la bellesa del seu recorregut  i l’ascensió a un conjunt monumental ple d’història.(àudio)

L’organització és conscient que els atletes cada vegada tenen més curses al seu abast per a poder sortir a corre. El propòsit és de superar les darreres edicions i aproximar-se als 200 participants. (àudio)

La prova manté el seu caràcter popular i l’estret vincle amb entitats del poble que faciliten voluntaris per a diferents tasques d’organització, des de la senyalització i els controls, passant per  la rebuda als corredors o  el lliurament de regals i l’elaboració de l’esmorzar, amb el suculent entrepà de botifarra. Tot plegat fa que la cursa de muntanya Castell d’Olèrdola s’hagi convertit també en una referència en el calendari de proves a casa nostra, no només pel seu paisatge, sinó també per l’amplia varietat de serveis que ofereix.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, enregistrada pel programa Canal Esportiu de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions