Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 18a Cursa "Castell d’Olèrdola" inclou una caminada paral·lela per barraques de pedra seca

La cursa comença a les 9 del matí d’aquest diumenge i la caminada s’iniciarà a continuació

dijous 26 octubre 2017

Amb el propòsit d’ampliar els reclams per a gaudir dels atractius naturals que té Olèrdola, la 18a edició de la cursa de muntanya “Castell d’Olèrdola” incorpora com a novetat una caminada paral·lela que permet conèixer les tradicionals barraques de pedra seca presents al terme municipal. La cursa atlètica manté l’incentiu de transcorre en bona part pel Parc Natural d’Olèrdola, amb una distància de 12 quilòmetres . Començarà a les 9 del matí d’aquest diumenge, des de la zona esportiva de Moja. Minuts després de la sortida de la cursa, es preveu que s’iniciï la caminada des del mateix lloc, per completar un  itinerari d’11 quilòmetres que passarà per fins a 7 barraques de pedra seca.CursaCaminadaPedraSeca.jpg

Manel Suero, membre del club BTT “El bressol”, organitzadors de la prova, explicava que han modificat trams del traçat de la cursa per a fer-la més atractiva i havien decidit promoure la caminada per a que més persones poguessin gaudir d’un matí a la natura.(àudio)

El recorregut de bona part de la cursa i de la caminada és el mateix, però  en cap cas es preveu que els participants de les dues activitats coincideixin.(àudio)

La caminada està pensada per a fer-la a un ritme que permeti poder captar imatges i descobrir els indrets on se situaven aquestes construccions de pedra seca .(àudio)

La inscripció anticipada a la cursa té un preu  de 10 €. El mateix dia de la prova caldrà abonar 15. En el cas de la caminada el preu és de 10 euros. Les inscripcions es poden fer via web a bttelbressol.com i presencialment dissabte a la tarda, a l’escola Circell, o el mateix diumenge abans de començar.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions