Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 19a edició de Firamercat preveu comptar aquest diumenge amb una norantena de paradistes

La programació d’actes lúdics inclou les actuacions dels Falcons de Vilafranca i del Ball de Gitanes de Lliçà d’Amunt

dimarts 23 juny 2015

Aquest diumenge Sant Pere Molanta tornarà a acollir una de les fires d’artesania, antiguitats i articles de segona mà més emblemàtiques de les que se celebren al Penedès. Es tracta de Firamercat, que arriba a la seva 19a edició mantenint la seva essència d’oferir expositors ben variats i una programació d’actes que permet gaudir d’una jornada lúdica en família. Abans, aquest dissabte a la nit, la Comissió Firamercat de Sant Pere Molanta organitza el Sopar Popular de Sant Pere. Serà a dos quarts de 10 de la nit, a la plaça Bosquina. En acabar hi haurà ball amb el DJ Xavi. Pilar Grimau, presidenta de Firamercat, indicava que l’activitat és oberta a tothom.(àudio)

Diumenge, la primera activitat de Firamercat s’ha programat a dos quarts de 9, amb l’esmorzar popular de brasa, al preu de 2 euros. A les 9 s’iniciarà la 19a edició de la fira d’antiguitats, articles de segona mà i d’artesania. A les 9 i durant tot el matí, hi haurà exhibició de puntes de coixí i a partir de dos quarts de 10 es preveu comptar amb la segona trobada de cotxes clàssics i de competició. A partir de dos quarts d’una, els participants en la trobada faran una passejada fins a la Muntanyeta. Pilar Grimau explicava que ja s'ha confirmat l’assistència de 80 paradistes, la qual cosa fa preveure que es comptaria amb una norantena el diumenge. Des de l’organització també s’agraeix la iniciativa de Lluís López d’organitzar la trobada de cotxes.(àudio)

A partir de les 11 es preveuen les actuacions dels Falcons de Vilafranca, del ball de gitanes de Lliçà d’Amunt, de balls populars del municipi i del grup Gatzara Country. Pilar Grimau indicava que és en les hores de màxima afluència de públic quan es programen les actuacions, tant durant el migdia com per la tarda amb l’animació infantil.(àudio)

Des de les 11 i fins les dues, s’instal·larà un castell inflable pels infants. A les 5 de la tarda es farà el concurs de munyir cabres, a càrrec de Ton Torné i a les 6 actuarà el grup “Mou el cul i no siguis gandul”, per servir-se seguidament una xocolatada popular. Des de Firamercat es valora que mantenir la Fira ja és tot un èxit i es recorda que van ser dels primers en organitzar a la comarca un esdeveniment d’aquest tipus.(àudio)

Durant tot el dia es podran seguir demostracions i tallers d’artensania. Un dels atractius tornarà a ser la Mostra de vins i caves del Penedès. I és que per un donatiu de 3 euros, es podran fer tres degustacions, a més de tenir copa i un platet d’embotits Mitjans.

Servei de "Ràdio a la carta" temporalment inactiu.

 

 

 

Document Actions