Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 1a Pedalada Solidària de Moja reuneix a una cinquantena de participants malgrat el vent i el fred

L’activitat era la novetat més destacada de les Festes de Sant Macari i va convocar a un públic familiar

dilluns 18 gener 2016

Participants i organitzadors han extret una valoració del tot positiva de la 1a pedalada solidària de Moja, que tenia lloc dissabte al matí dins dels actes de les Festes de Sant Macari. L’activitat era la principal novetat que s’afegia enguany a la programació de la Festa Major d’Hivern de Moja i va comptar amb una participació de 45 persones inscrites. Clara Vallvé, membre de la Comissió de Festes de Moja, ens destaca que la xifra de participants cal valorar-la de manera satisfactòria tenint en compte que era la primera experiència i que dissabte al matí feia un vent i un fred que no convidava massa a fer una sortida en bicicleta. Vallvé també recorda que la idea de l’activitat va sorgir a partir de la caminada solidària que es va fer a benefici de la Marató de Tv3.(àudio)

Per dissenyar el recorregut i vetllar per aspectes de funcionament de la pedalada, es va comptar amb la implicació del club BTT El Bressol. El recorregut tenia 5 quilòmetres de longitud , arribava fins a Penyafel i és el mateix que es fa a peu durant la caminada nocturna de la Festa Major d’estiu. Hi va participar un públic molt familiar, incloent algun infant de 3 anys d’edat que va fer trams del trajecte amb bicicleta sense pedals. No hi va haver cap incidència, llevat d’alguna punxada de roda.(àudio)

Tot i que encara resta pendent fer un balanç amb més deteniment, el mateix dissabte des de la Comissió de Festes i el Club BTT hi havia el convenciment de que l’activitat es tornarà a programar en properes Festes de Sant Macari.(àudio)

Cada dorsal aportava 3 euros com a donatiu. Els diners recaptats es destinaran a la Fundació de Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.

Després de la pedalada, els assistents van poder compartir un pica-pica a l’interior del Local Nou de Moja.

Escolta l'entrevista a Clara Vallvé, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions