Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 1a Trobada Automobilística Moja-Daltmar preveu reunir a prop de 40 cotxes participants

La trobada es fa aquest diumenge al matí i també comptarà amb la presència de motos clàssiques

dijous 09 maig 2013

Aquest diumenge al matí té lloc la 1a Trobada Automobilística Moja-Daltmar. L’activitat és organitzada per l’Associació Cultural de Daltmar i preveu reunir a una quarantena de vehicles, entre cotxes de competició i clàssics, segons confirmava Joan Mercader, un dels organitzadors. Les inscripcions s’han anat animant en els darrers dies fins arribar a aquesta xifra, que s’aproxima a les previsions inicials dels promotors de la trobada. (àudio)

Els cotxes s’aniran concentrant a la rambla Catalunya de Moja a partir de les 8 del matí. Des de les 9 i fins a tres quarts d’onze estaran exposats per a que el públic els pugui veure i perquè el jurat pugui valorar les seves característiques. Després hi haurà el recorregut per la carretera de Daltmar fins arribar a la zona esportiva de la urbanització. (àudio)

Una de les novetats de darrera hora és que en la trobada també hi participaran algunes motos clàssiques. Mercader recordava que la trobada no és una cursa sinó una exhibició. (àudio)

A Daltmar es preveu fer l’acte de lliurament de premis, amb un generós esmorzar pels participants i una rifa. També s’habilitarà una pantalla per poder seguir per televisió l’inici de la cursa de fórmula 1.

Escolta l'entrevista a Joan Mercader, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions