Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La “Escape City Olèrdola” posarà a prova la resolució d’enigmes en grup recorrent el Conjunt Monumental

Aquesta novetat de la programació de la 39a Trobada és una activitat gratuïta, prevista per dissabte 8 de juny a les 19:00h

dijous 30 maig 2019

 

Resoldre enigmes de manera cooperativa , adaptats al jaciment d’Olèrdola i sota la pressió del temps. Aquests són alguns dels ingredients que incorpora la Escape City Olèrdola, una de les novetats que s’ha afegit en la programació de la Trobada d’Olèrdola en aquesta 39a edició . La proposta es podrà gaudir a partir de les 7 de la tarda de dissabte 8 de juny i promet ser una de les sensacions més comentades de la Festa del municipi d’aquest 2019.

El creador de jocs de l’empresa Cocolisto, Ivan Tàpia, precisava que el concepte “Escape” té moltes vessants, incloent la més “claustrofòbica” de resoldre un enigma tancat dins d’una habitació. Dins de les  modalitats a l’aire lliure, a Olèrdola es podrà viure aquesta Escape City. Els participants s’agrupen en equips de 4 a 5 persones. Cada equip rebrà una motxilla tancada amb cadenat. L’objectiu serà obrir un enigma final entre tots els participants. Però per a fer-ho , hauran de recorre el Conjunt Monumental i aconseguir obrir els objectes que tinguin a la seva pròpia esquena, dins de la motxilla.(àudio)

Aquesta Escape City és única i original, adaptada a les condicions excepcionals que dona poder recorre un jaciment arqueològic com el d’Olèrdola i el seu entorn natural protegit. Ivan Tàpia posa l’accent en què fer aquest joc de resolució d’enigmes a Olèrdola “és un plaer perquè l’entorn dona moltes possibilitats “.  (àudio)

Les proves que hauran de superar els equips estan totes elles pensades per l’espai del conjunt d’Olèrdola i permetran, a la vegada, apropar-s’hi des d’una altra perspectiva.(àudio)

Per a resoldre l’enigma es disposa d’un temps màxim d’una hora i mitja. Tàpia recorda que Escape City és “un exercici de comunicació” i per a fer-lo caldrà estar disposat a  posar en comú el treball per a resoldre enigmes i, sobretot, “tenir moltes ganes de jugar i de riure”.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar trucant al telèfon 93 890 35 02.

Escolta l'entrevista a Ivan Tàpia, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions