Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La “Game Fest” d’Olèrdola t’espera el proper dissabte 16 d’abril al Local Rossend Montané de Sant Miquel

Les inscripcions són gratuïtes i es podran jugar a una vintena de videojocs, entre les 16.00 i les 23.00h

dijous 07 abril 2022

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza pel proper dissabte 16 d’abril, el dissabte de Setmana Santa, la 1a edició de la “Olèrdola Game Fest”. Es tracta d’un esdeveniment que permetrà jugar a una vintena de videojocs, amb inscripció prèvia gratuïta. L’activitat s’ha programat al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola i la gestió va a cura de l’empresa especialitzada Logro Desbloqueado.

L’obertura de portes es preveu a les 4 de la tarda i els tornejos de videojocs a partir de les 5 i fins les 11 de la nit. Per ordre de sol·licituds, s’aniran succeint els torneigs. Tenint com a referència esdeveniments similars, els jocs que acostumen a ser els més sol·licitats per participar-hi són Fortnite, Browl Stars, Fifa 22, Rocket Leage, Clash Royale i Roblox. Es recomana triar dues competicions entre una vintena de jocs que es proposen i no superar les 5 peticions de competicions.

Es comptarà amb una quinzena de punts de joc. Els quioscs són els de les companyies Microsoft i Sony, amb altes prestacions tècniques. Les àrees de joc es repartiran en cinc seccions: realitat virtual, simuladors de conducció, campionats Mobile, campionats Xbox i Play Station i consoldes d’ús lliure. HI haurà també zones de màquines Arcade, com en els antics salons de jocs, en bona part pensades per als familiars acompanyants.

 Per a formalitzar la participació i indicar a quins jocs es vol competir, cal inscriure’s a la web www.logrodesbloqueado.com

Document Actions