Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 2a Cursa Open varia circuit per a fer-lo més atractiu

És el pròleg del 30è cros escolar i preveu reunir aquest diumenge a un centenar de participants a la Muntanyeta

divendres 19 desembre 2014

Aquest diumenge la Muntanyeta acollirà la 30a edició del cros escolar de Moja. Les proves per categories s’aniran succeint a partir de les 11 del matí. Però el programa atlètic de la jornada no acaba aquí. Tal i com va passar en la passada edició, quan es va recuperar el cros escolar, també hi haurà un pròleg obert a tothom. Serà la segona edició de la Cursa Open, que es realitza sota la coordinació del club BTT El Bressol. Després de valorar l’experiència del gener passat, en aquesta ocasió s’ha optat per canviar el recorregut, habilitant un circuit de 3 quilòmetres que hauran de completar els participants dues vegades si volen finalitzar la prova. La idea és la d’incentivar a corre a pares i mares que acompanyaran als seus fills a fer el cros escolar, tal i com comenta un dels membres de la junta del Club BTT, Manel Suero.(àudio)

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a la web manjisoft.com o bé el mateix dia. La cursa estarà controlada per microxip i els participants disposaran de dorsal personalitzat.

Una cursa com la de diumenge també l’aprofita el club per assajar millores tècniques. En aquest cas s’incorpora el xip al dorsal per després poder recuperar-lo.(àudio)

La previsió és la d’aproximar-se al centenar de participants del gener. L’organització formal de la cursa recau en l’Ajuntamebnt d’Olèrdola i tota la informació de la prova es pot consultar al web bttelbressol.com

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions