Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 2a Festa de la Gent Gran d’Olèrdola es farà a Sant Pere Molanta el 6 de maig

S’homenatjarà a les parelles que fan les Noces d’Or i es distingirà a "gent gran de mèrit"del municipi

divendres 10 març 2017

La regidoria de gent Gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, conjuntament amb els tres casals d’avis del municipi, està acabant de tancar els detalls de la programació de la 2a Festa de la Gent Gran d’Olèrdola. Arantxa Torres, regidora de gent gran,  confirmava que aquest any la festa es farà al local de la Societat de Sant Pere Molanta, el dissabte 6 de maig a partir de les 17:30. La Festa es torna a convocar després de l’èxit de la primera edició, mantenint el format de l’any passat però introduint la novetat de preveure la distinció de tres persones de mèrit proposades per cada casal d’avis del municipi.(àudio)

L’acte està obert a totes les persones de 60 o més anys d’Olèrdola i/o sòcies dels casals d’avis del municipi. La inscripció prèvia s’haurà de fer als casals fins el 28 d’abril i en el moment de la inscripció caldrà indicar si s’utilitzarà els busos que posa  a disposició l’Ajuntament per a desplaçar-se a Sant Pere Molanta. Si hi ha paralles residents als nuclis d’Olèrdola que celebren aquest 2017 les seves Noces d’Or, cal que ho comuniquin a la dinamitzadora de gent gran o al mateix casals d’avis. (àudio)

L’Ajuntament  organitza els desplaçaments en autocar en dos trajectes. Un amb sortida de Daltmar,  passant per Moja, fins a Sant Pere Molanta. I l’altre de Can Trabal a Sant Pere. Després de l’arribada dels autocars, la Festa començarà amb la benvinguda i els parlaments, a dos quarts de 6 de la tarda, per seguir amb l’homenatge a les parelles que fan les seves Noces d’Or. Després  el programa de la 2a Festa de la Gent Gran del municipi continuarà amb una representació teatral i acte seguit hi haurà berenar pels assistents. Arantxa Torres destaca que la Festa s’està treballant amb els casals d’avis, que acullen l’esdeveniment amb molta motivació.(àudio)
La setmana que ve l’Ajuntament i els casals d’Avis preveuen mantenir una reunió per acabar de definir els aspectes de la programació de la festa que encara resten pendents.

Document Actions