Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 2a Volta Ciclista al Penedès comença aquest divendres a Olèrdola amb sortida a les 16.30h des de Moja

A causa del final de l’etapa, programat també a Moja, des de les 19.30 a les 20.00 estaran tallats al trànsit els carrers Sindicat i Montserrat i la carretera BV 2119

dijous 29 setembre 2022

Aquest divendres, 30 de setembre, Olèrdola acollirà la primera de les quatre etapes de la 2a edició de la Volta Ciclista al Penedès. La prova l’organitza el Club Ciclista Catalunya-Barcelona i es realitzarà en quatre etapes durant tres jornades, fins el diumenge 2 d’octubre, comptant amb la participació de ciclistes de la categoria júnior.

Amb sortida neutralitzada des de davant de l’escola Circell, l’etapa d’aquest divendres compta amb   116,8 km i s’iniciarà a les  16.30h des de Moja. Seguint el camí Rossend Montané s’arribarà a Sant Pere Molanta pel carrer Sant Roc, a les 16.40h. Des de la carretera de Ribes, els participants agafaran el trencall fins a Viladellops, on es preveu que els ciclistes  hi arribin  a les 17.21h després de completar una ascensió que és considerada port de 3a categoria i que inclou un tram “d’sterrato” .  Partint de Viladellops l’etapa continuarà per Canyelles, Castellet, l’Arboç, Banyeres, Llorenç, El Papiolet, la Joncosa, el Col d’Arca(de primera categoria), les Ventoses i Sant Jaume dels Domenys. Venint per l’Avinguda de Tarragona i seguint pel carrer de Moja, des de Vilafranca els participants passaran per la carretera BV 2119 que uneix Vilafranca i Moja. Entraran al poble pel carrer del Camp i seguiran pels carrers Montserrat i Sindicat, fins arribar al passeig de la Plana. Es preveu que el primer corredor en arribar a meta ho faci entre les 19.25 i les 19:44h.

A causa de la prova estaran tallats al trànsit els carrers Sindicat i Montserrat i la carretera BV 2119,  des de les 19.30h a les 20.00h

La sortida del nucli en direcció Vilafranca s'haurà de fer pel vial que connecta el poble de Moja amb el polígon del Clot de Moja.

 Tota la informació sobre la Volta ciclista al Penedès es pot consultar ala web del club Ciclista Catalunya-Barcelona

Document Actions