Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 30a Copa Olèrdola de futbol la jugaran Molanta i Vilafranca el 12 d’octubre

El partit es disputarà a les 12 del migdia, al camp de Sant Pere Molanta

dimecres 04 octubre 2017

El proper dijous 12 d’octubre, a les 12 del migdia, el Sant Pere Molanta i el Vilafranca es disputaran a partit únic la 30a edició de la Copa Olèrdola de futbol. La copa la patrocina l’Ajuntament d’Olèrdola i és organitzada de manera rotativa  per un dels equips sènior del municipi. Aquest any una de les principals novetats és el canvi de dates. Habitualment la Copa Olèrdola es juga durant la segona quinzena del mes d’agost, per pretemporada. Per incompatibilitats de dates, en aquesta 30a edició  la copa es disputa el 12 d’octubre i enfrontarà, al camp parroquial de Sant Pere Molantra,  al Molanta de 3a Catalana amb el Vilafranca, de Tercera Divisió.

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní,  manifesta que “és un orgull pel municipi tenir un dels tornejos més importants de la comarca, perquè aquests tres últims anys l’han competit el Vilafranca, el Vilanova i la Múnia i aquest any repeteix el Vilafranca”. Des de la regidoria s’ha volgut fer un agraïment públic als equips del Molanta, organitzador aquest any, i al Moja per organitzar la Copa aquests últims anys.

Sadurní recorda que la Copa Olèrdola té el doble propòsit de contribuir a la promoció del municipi i de recolzar als equips amateurs d’Olèrdola. Sadurní subratlla que el municipi disposa de dos dels equips més històrics de la comarca, amb 50 anys de trajectòria “ i que estan entre els 6 millors equips de la comarca”.

Document Actions