Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setmana que ve es viurà la 32a Festa de la plaça de l’Ametller de Moja

Divendres 8 de juliol hi haurà ressopó amb sangria; i dissabte 9 de juliol inflables aquàtics, trencada d’olles i xocolatada

divendres 01 juliol 2022

Com passa aquests dies amb moltes altres activitats al carrer, aquest 2022 torna a celebrar-se la Festa de la plaça de l’Ametller de Moja després de dos anys de no poder-se viure a causa de la pandèmia. Aquesta serà la 32a edició de la Festa i se celebrarà la setmana que ve, el divendres 8 i el dissabte 9 de juliol. Durant aquesta setmana  s’han pogut fer les inscripcions prèvies per a participar en el ressopó amb sangria, programat per divendres 8 de juliol a les 21.35h. Míriam Rivas, membre de la comissió organitzadora, recordava que el nucli de l’actual grup organitzador són els fills i filles dels fundadors de la Festa, que van assumir l’organització fins a la 25a edició (àudio)

Abans del ressopó, a les 21.30h, hi haurà la traca d’inici de la festa. Per dissabte, les activitats estan pensades per al públic infantil. A les 18.00h podran gaudir d’inflables aquàtics i tot seguit de l’activitat de trencar olles i xocolatada. Míriam Rivas indica que la festa està oberta a tothom. El moment de retrobament veïnal sempre havia estat el sopar del dissabte, que enguany s’ha adaptat i s’ha programat el divendres en format de ressopó. (àudio)

Des de la primera edició de la Festa es manté l’activitat de la trencada d’olles. La comissió organitzadora vol que aquesta tradició perduri dins de la Festa, però cada vegada tenen més difícil trobar olles per a fer el joc.(àudio)

La Festa de la plaça de l’Ametller s’inscriu dins de les activitats que organitza a Moja l’Ateneu Mogenc i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola

Escolta l’entrevista a Míriam Rivas, emesa dimecres per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Galeria d'Imatges

FestaPlaça2.jpg

Document Actions