Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 35a Trobada d’Olèrdola es farà el 30 i 31 de maig

Es mantenen els continguts principals del programa i les inscripcions per acampar ja es poden fer

dimarts 12 maig 2015

Olèrdola estarà de Trobada el darrer cap de setmana d’aquest mes de maig, amb activitats al Conjunt Monumental el dissabte 30 i diumenge 31 de maig. Les dates assignades per la Trobada d’Olèrdola, que enguany arriba a la 35a edició,  no segueixen el criteri habitual de fer aquesta festa del municipi el cap de setmana anterior al dilluns de la segona Pasqua. Si així s’hagués fet, es coincidiria enguany amb les eleccions municipals, que se celebren el diumenge 24 de maig. Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que s’havia volgut evitar coincidir amb les eleccions. (àudio)

La programació ja està tancada i manté propostes ja consolidades en la Trobada, com la paella popular o la tirolina. Mulinari apuntava la presència d’alguna novetat el dissabte a la tarda.(àudio)

A través del Consell Consultiu de Cultura, l’Ajuntament manté contacte directe amb les entitats per a tractar els continguts de la Trobada. Tenint en compte que “és la Festa Major del municipi”, es compta amb la feina de difusió i implicació de les entitats per a fer que la Trobada sigui de nou un èxit de participació.(àudio)

La Trobada es pot viure de forma intensa si s’acampa al castell.Per fer-ho, les inscripcions ja estan obertes. Només cal omplir i lliurar el formulari que es pot descarregar des de la pàgina web de l’Ajuntament.

 

 

 

Document Actions