Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 38a Trobada d’Olèrdola manté propostes que fomenten el retrobament veïnal

La Trobada viurà els seus actes al conjunt monumental el cap de setmana del 19 i 20 de maig

dimarts 08 maig 2018

Oferir activitats que facilitin el retrobament veïnal torna a ser un dels propòsits que persegueix  la programació de la Trobada d’Olèrdola, que viurà els actes de la seva 38a edició el cap de setmana  del 19 i 20 de maig al conjunt monumental.

El format del programa no varia, tal  i com comenta la tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari, perquè es manté l’objectiu de facilitar que els veïns dels diferents nuclis del municipi comparteixin lleure en el lloc més emblemàtic d’Olèrdola .(àudio)

El primer dels actes serà el 24è sopar de regidors i exregidors, programat per divendres 18 de maig al restaurant La Serreta, a partir de dos quarts de 10 de la nit. Cal inscripció prèvia, trucant el telèfon de l’Ajuntament, el 93 890 35 02.

El tret de sortida de les propostes al conjunt monumental s’ha fixat a les 5 de la tarda del dissabte 19 de maig, amb l’accés a l’acampada. Caldrà presentar el resguard d’inscripció. De 5 a 8 de la tarda, els infants podran gaudir d’atraccions inflables i a les 6 de la tarda se servirà una xocolatada popular.

A les 7 del vespre, Tríade Serveis Culturals conduirà la visita guiada “Olèrdola, 4.000 anys d’història” amb sortida des del Centre d’Interpretació d’Olèrdola. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a l’adreça de correu electrònic mulinaripm@olerdola.cat.

A partir de dos quarts de 9 del vespre hi haurà botifarrada popular. El preu del tiquet és de 3 euros. A dos quarts d’11 de la nit, actuarà Abo Show, oferint un espectacle de gags d’humor i interpretant les cançons més emblemàtiques de La Trinca. A continuació hi haurà música de terrassa i a les 3 s’ha fixat l’hora per a fer silenci.

El diumenge 20 de maig la Trobada engega a les 8 del matí, amb la sardinada popular. De 10 a 12, els infants i joves entre 1 i 14 anys podran participar en el concurs de dibuix. A les 11 del matí, al Pla dels Albats, s’oficiarà missa solemne. A partir de les 12 del migdia, es preveu l’acte de lliurament dels premis del concurs de dibuix i, seguidament, el lliurament del Premi Rossend Montané, que distingeix a persones i entitats que s’hagin significat pel seu treball a favor d’Olèrdola.

Un cop entregat el premi Rossend Montané, actuaran els balls folklòrics del municipi. A continuació, se servirà la 27a paella popular. El preu del tiquet és de 6 euros. Cuinada per l’empresa “La Paella de l’Isma”, la previsió és la de servir prop de 600 racions.(àudio)

A partir de les 3 de la tarda ja es podrà gaudir de la “Súper-Tirolina”. L’horari de l’activitat s’avança per així facilitar que més persones en puguin gaudir.(àudio)

A dos quarts de 5 toca el torn de l’animació infantil amb el grup “Set de so”. A dos quarts de 6 de la tarda, dins dels actes de la Setmana de l’Energia, es podrà participar en el joc sobre energies renovables “Actiwaat”. I el darrer dels actes de la Trobada s’ha programat a les 6 de la tarda, amb la guerra d’aigua.

Els tiquets del sopar popular i de la paella es podran obtenir als establiments del municipi. Recordeu que per accedir a l’acampada, cal formalitzar la inscripció abans del 14 de maig. Durant la trobada hi haurà servei de Wi-Fi gratuït i el servei de bar serà  gestionat per una entitat del municipi.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions