Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 3a Cursa d'Orientació Solidària "Vallmoranta" comptarà aquest dissabte amb 300 participants

Els organitzadors confien en poder arribar als 3.000 euros de recaptació per a destinar-los a la Marató de TV3
Fragment del cartell que anuncia la prova
Fragment del cartell que anuncia la prova

dimecres 20 novembre 2013

Tot apunta que aquest dissabte la 3a Cursa d’Orientació Solidària “Vallmoranta” reeditarà l’èxit d’organització i de participació obtingut en les dues anteriors edicions de la prova. Promoguda pel Grup de Joves de Sant Pere Molanta, la cursa compta amb la decidida implicació de molts veïns del poble i el suport d’empreses col·laboradores. La suma d’esforços i el treball ben fet de reparació ja fan preveure aquest resultat satisfactori.

La sortia s’ha fixat a les 10 del matí , des de l’escola de Sant Pere Molanta. Abans, de 8 a 9 del matí, es podran recollir dorsals i formalitzar noves inscripcions. El temps màxim per completar la prova és de 3 hores, en els dos recorreguts. Josep Ventura, un dels promotors de la cursa, recordava que les 200 primeres persones inscrites tenien dret a menjar la paella que clou la jornada i que se servirà a partir de dos quarts de 3 a l’interior de la Sala. Això va provocar que en pocs dies s’arribés a aquests dos centenars d’inscrits. Després s’ha anat augmentant la xifre d’inscrits de forma esgraonada, fins arribar a les 300 persones.(àudio)

 

"Vallmoranta"inclou  dues curses de característiques diferents.La cursa curta segueix amb el mateix format i proposa un recorregut per les vinyes de la zona i el casc urbà del poble. És un passeig de 5 km per una àrea de 2 quilòmetres quarts.
Per la cursa llarga s’ha dissenyat un nou mapa perquè els participants descobreixin els racons de la zona. De característiques similars a les de l'any passat, compta amb uns 15 km amb 500m de desnivell acumulat. El repte que es proposa és el de trobar fins a 30 balises durant aquestes 3 hores, distribuïdes en una àrea propera a les 1.000 hectàrees. Ventura definia que les crses d’orientació són “com jocs de pistes” i explicava que, a diferència de la cursa llarga, el recorregut curt té un caràcter més familiar.(àudio)

En aquesta tercera edició, Josep Ventura explicava que s’havien fixat l’objectiu d’arribar als 3.000 euros de recaptació per a destinar-los a la Marató de TV3.(àudio)

L’organització no descuida cap detall i cada any incorpora més incentius per a fer més agradable aquesta cita popular. Un bhon exemple d’això és el concert que oferiran,abans del dinar, el trio de rock vilafranquí RAR , a dos quarts de 2.

Podeu ampliar informació a vallmoranta.com

Escolta l'entrevista a Josep Ventura, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions