Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 40a Trobada d’Olèrdola s’ajorna i es preveu celebrar durant el mes de setembre, en dates encara per determinar

La crisi provocada pel coronavirus ha motivat que la festa del municipi no se celebri el darrer cap de setmana de maig, com pertocava aquest 2020

dimarts 07 abril 2020

 

La situació d’estat d’alarma generada pel coronavirus ha provocat l’alteració del calendari lúdic i festiu arreu del territori, amb la suspensió o ajornament d’esdeveniments que es planificaven fer durant aquesta primavera. I Olèrdola no és una excepció. En sessió telemàtica de Junta de Govern Local,  celebrada aquest dilluns a la tarda, es va prendre la decisió d’ajornar la 40a edició de la Trobada d’Olèrdola, que pertocava fer-se aquest 2020 durant el darrer cap de setmana de maig.

La regidora de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, en una entrevista a l’emissora municipal de ràdio, confirmava la decisió i comunicava que la Trobada es preveu fer durant el mes de setembre, en dates encara per determinar. Boada assenyalava que arribar als 40 anys de trobada es “mereix” que la festa del municipi es faci i no es vegi suspesa aquest 2020.(àudio)

Des de la seva fundació, la Trobada del municipi se celebra al Conjunt monumental d’Olèrdola el cap de setmana anterior al dilluns de la Segona Pasqua. Seguint aquest criteri, aquest 2020 s’hagués hagut de fer el dissabte 30 i el diumenge 31 de maig, amb la prèvia del divendres dia 29 del sopar de regidors i ex-regidors. El Consell Consultiu de Cultura ja estava treballant en un primer esborrany de programa, incloent alguna proposta per a donar relleu al 40è aniversari de la Trobada.(àudio)

Boada indica que s’ha decidit traslladar la Trobada al mes de setembre però precisa que la data de celebració encara no està tancada. Es tindrà en compte no coincidir amb altres esdeveniments.(àudio)

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions