Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 40a Trobada d’Olèrdola se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de juny

La festa del municipi es programa després de dos anys de no fer-se a causa de la pandèmia

dilluns 04 abril 2022

Després de no poder-se celebrar els anys 2020 i 2021 a causa de la pandèmia, aquest 2022 sí que hi haurà Trobada d’Olèrdola. Com marca la tradició, serà el cap de setmana anterior a la 2a Pasqua. Així, enguany la festa del municipi s’ha programat pels dies 3,4 i 5 de juny, tal i com confirmava des de l’Ajuntament d’Olèrdola la tècnica de cultura, Miriam Mulinari. (àudio)

La d’aquest 2022 serà la 40a edició d’una Trobada que reuneix el municipi al conjunt monumental d’Olèrdola. Mulinari fa notar que després de 2 anys sense Trobada, el fet de recuperar-la amb tota la seva plenitud ja és prou excepcional, tot i que també es contempla algun canvi que contribueixi a commemorar el rodó aniversari. (àudio)

A la trobada no hi faltaran continguts clàssics com la paella popular de diumenge, la possibilitat d’acampar al conjunt monumental, així com el protagonisme de les entitats.(àudio)

En els propers dies l’Ajuntament preveu convocar el Consell Consultiu de Cultura per treballar en els detalls de la programació d’aquesta 40a edició de la Trobada d’Olèrdola.

 Escolta l’entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions