Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 4a edició de la 10k de Moja espera mantenir participants malgrat l’augment d’oferta de curses

La cursa s’ha programat el 29 de novembre i les inscripcions a preu reduït estan obertes fins dimecres

divendres 16 octubre 2015

Per a fer possible una prova atlètica com la 10k de Moja cal ser molt previsors i tenir tot en marxa mesos abans del dia de la cursa. L’Esportiu Zona Moja, l’entitat que organitza la cursa, ja fa dies que està difonent els detalls del que serà la quarta edició de la cursa, programada pel proper diumenge 29 de novembre. Les inscripcions ja estan obertes i si es fan de forma anticipada, fins el dimecres que ve, els participants poden beneficiar-se d’un preu reduït. Juan Mancebo, de l’Esportiu Zona Moja, explicava que la voluntat és la de mantenir la participació entorn als 300 inscrits perquè és una dimensió adequada a les característiques de la cursa.(àudio)

Consolidar una prova com la de Moja en l’actual context de creixement d’oferta de curses atlètiques fa encara més meritori que la 10K es vagi mantenint i consolidant. (àudio)

Mancebo entén que un dels aspectes més ben valorats pels participants és l’organització. El recorregut també és una altra de les característiques molt ben considerades i es manté sense variacions. Qui faci la prova de 5k haurà de completar una volta en un circuit que inclou el pas per l’interior del casc urbà de Moja, amb sortida i arribada des de davanmt de l’escola, incloent trams de camins de terra de l’entorn del poble. Els participants a la cursa 10k hauran de fer dues voltes al recorregut. Juan Mancebo anuncia que, en properes edicions es podrien plantejar algun canvi en el traçat quan s’hagi completat la urbanització del sector de La Plana. (àudio)

Fins el dia 21, el preu de la inscripció és de 10’90 euros, un euro més en cas d’haver de llogar xip. A partrir del dimecres els preus s’incrementen en tres euros. Per més informació o inscripcions les persones interessades poden consultar la web espotiuzonamoja.blogspot.com o bé dirigir-se a la botiga “Espai Running” del carrer Amàlia Soler de Vilafranca.

 

Document Actions