Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 4a edició de la Vallmoranta ja ha superat les 300 inscripcions

La cursa d’orientació solidària tindrà lloc aquest dissabte i preveu aproximar-se als 350 participants

dijous 20 novembre 2014

La 4a edició de la cursa d’orientació solidària Vallmoranta és ja un èxit de participació. La cursa de Sant Pere Molanta, que té lloc aquest dissabte, ha superat les 300 inscripcions a falta de tres dies de celebrar-se. Així ho confirmava aquest dijous al matí Josep Ventura, director tècnic de la prova, que explicava que ja es portaven 314 inscripcions on-line, de les quals 232 ho eren per participar a la cursa llarga i 82 pel recorregut curt.(àudio)

A l’hora d’explicar aquest èxit de convocatòria registrat, Josep Ventura assenyala el bon record dels participants en altres edicions, les característiques de la prova i el fet de formar part de la lliga de curses d’orientació de la vegueria Penedès, coordinada per l’entitat Correm per la Terra.(àudio)

Per tal d’obrir el ventall de participació a totes les edats i condicions físiques, la cursa té un recorregut curt, de 5 quilòmetres, i un de llarg, de 15 quilòmetres. L’any passat es va comptar amb 332 participants i tot fa preveure que, comptant amb les inscripcions que es facin el mateix dissabte abans de l’inici de la prova, aquest 2014 es podrien superar les 350 inscripcions. L’any passat es van recaptar 4.373 euros per a La Marató de Tv3 i enguany l’organització espera poder superar aquesta xifra.

La cursa començarà a les 10 del matí, amb sortida des de l’escola Rossend Montané. De 8 a 9 es podran formalitzar inscripcions i a dos quarts de 10 arriba un moment clau, el de rebre el mapa amb les balises senyalitzades. És un moment clau per a marcar l’estratègia abans no comenci la cursa, tal i com recordava Josep Ventura.(àudio)

Tota la informació de la cursa es pot consultar a la web www.vallmoranta.org

Escolta l'entrevista a JosepVentura, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions