Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 4a Fira Solidària de l’escola Rossend Montané repeteix l’èxit de les anteriors edicions

Durant tres dies, s’han pogut donar aliments i obtenir manualitats fetes pels alumnes

dimarts 15 desembre 2015

Amb l’acte de recepció per part de l’Ajuntament dels aliments recollits, aquest dilluns al matí finalitzava la 4a edició de la Fira Solidària de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. L’acte final reunia al vestíbul de l’escola a tots els alumnes del centre i comptava amb la presència de l’alcalde, Lucas Ramírez. La Fira d’aquest 2015 ha repetit l’èxit de les tres edicions anteriors i ha refermat l’encert d’aquesta activitat que canalitza solidaritat i a la vegada permet treballar als alumnes continguts pedagògics ben variats .

Àngels Urgell, directora de l’escola Rossend Montané, posava l’accent en la gran implicació de les famílies com una de les claus de l’èxit de la fira. Les quantitats d’aliments que s’han recollit han arribat a nivells similars als dels altres anys, si bé enguany s’ha notat un augment de llet i de pasta i una reducció d’oli en les donacions.(àudio)

Recordem que la Fira posava a la venda, de dimecres a divendres, manualitats nadalenques fetes pels alumnes  a canvi de “molantes”. Els molantes es podien obtenir donant aliments. Àngels Urgell destaca que es tracta d’un projecte que permet conscienciar i transmetre als alumnes els valors del treball en equip.(àudio)

L’acte final de cloenda, amb el lliurament dels aliments a l’ajuntament, també permet que els alumnes comprovin el destí del seu treball.(àudio)

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, felicitava als alumnes i a les famílies de l’escola per la seva aportació solidària que permetrà donar aliments a famílies necessitades del municipi.(àudio)

Ramírez també feina notar que la fira de l’escola de Sant Pere Molanta s’inclou dins de la gran quantitat d’iniciatives solidàries que es van succeint al municipi aquests dies. L’alcalde d’Olèrdola recordava que des de l’Ajuntament es procura que durant tot l’any les famílies d’Olèrdola amb pocs recursos tinguin garantits els subministraments bàsics i els aliments.(àudio)

Els aliments obtinguts a l’escola Rossend Montané els recull aquesta setmana la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola perquè , a través dels Serveis Socials, es puguin fer arribar abans de l’inici de les festes de Nadal a famílies necessitades del municipi.

Escolta les entrevistes realitzades a Àngels Urgell i Lucas Ramírez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions