Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 5a edició de la Vallmoranta espera arribar als 300 participants

La cursa d’orientació solidària es farà el 21 de novembre i les inscripcions on-line estan obertes fins el dia 18

dilluns 09 novembre 2015

Tot està gairebé a punt perquè el proper dissabte 21 de novembre tingui lloc la 5a edició de la Vallmoranta, la cursa d'orientació solidària de Sant Pere Molanta. Els beneficis obtinguts aniran destinats a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la diabetis i l’obesitat. L’any passat es van donar més de 4.200 euros.

Mantenint un dels trets que ha distingit la iniciativa des de la seva creació, la cursa tindrà dos tipus de recorreguts: un de curt de 5 km i un de llarg 15km, amb la voluntat d’obrir el ventall de participació a totes les edats i condicions físiques. Josep Ventura, director tècnic de la Vallmoranta, resumia al programa “El balcó de les entitats” de Canal 20-Ràdio Olèrdola, que volen oferir una prova on hi pugui participar tota la família.(àudio)

Per a poder-hi participar cal inscriure’s prèviament i tot apunta que ens trobem davant d’un nou èxit de participació. Ja s’han superat els 200 inscrits, que era la xifra límit establerta per a poder tenir opció a tiquet per la paella que tindrà lloc després de la cursa i prèvia a la entrega de trofeus. El ritme d’inscripcions fa preveure que en aquesta 5a edició es podria arribar als 300 participants.

A més de la bellesa de l’entorn natural, Josep Ventura assenyala que un dels atractius de la prova és que cada any es canvia el recorregut per a localitzar les balises que caldrà completar.(àudio)

Una cursa d’orientació tan elaborada com la Vallmoranta està muntada perquè hi intervingui l’estratègia. Per això, tal i com recorda Ventura, “corre més no significa poder guanyar”.(àudio)

Per poder destinar el màxim de recursos possibles a l’aportació solidària a La Marató, l’organització centra els seus esforços en trobar molts col·laboradors que els hi estalviïn despeses.(àudio)

El període d’inscripcions on-line  finalitza el dimecres 18 de novembre del 2015. També hi ha l’opció d’apuntar-se el mateix dia de la cursa de 8 a 9 del matí. La inscripció té un preu de 15€, a partir del 13 anys; i de 8 euros pels menors de 13 anys.

Per tal que un corredor menor d’edat pugui participar a la cursa, caldrà que els pares es descarreguin el formulari d’autorització de menors, l’omplin, el signin i  l’enviïn escanejat a la direcció de correu: vallmoranta@gmail.com

Document Actions