Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 5a edició del Mercat Solidari de Moja s’allarga durant tot l’octubre

La Botiga de la Sílvia centralitza la rebuda i la venda de productes, i la recaptació serà per la Creu Roja

dilluns 22 octubre 2018

El mercat solidari de Moja canvia enguany de format i, de fet, ja està en marxa. La iniciativa, impulsada fa 4 anys per la Sílvia Santacana, té lloc no només durant un cap de setmana sinó durant tot el mes d’octubre, tal i com  explica ella mateixa.(àudio)

Tant la rebuda com la venda de productes d’aquesta 5ª edició es fan doncs al mateix punt, a  la Botiga de la Sílvia, al carrer Germandat número 6 de Moja. Allà s’han d’adreçar totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar, ja sigui aportant material o comprant-ne. (àudio)

La finalitat social ha estat el principal objectiu del mercat des dels seus inicis. (àudio)

El fet que el mercat solidari se celebri no només durant un cap de setmana sinó durant tot el mes d’octubre, està afavorint a que la gent hi participi més i, per tant, s’esperi una recaptació major que en les passades edicions. (àudio)

Els qui s’hi vulguin sumar, tenen temps fins el 31 d’octubre i hi trobaran objectes diversos com bijuteria, joguines, motxilles, llibres o petits electrodomèstics a preus molt econòmics. La recaptació s’entregarà iíntegrament, a la Creu Roja pels seus projectes locals de suport social

Document Actions