Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 5a Festa de la Gent Gran d’Olèrdola es posposa i la seva realització aquest 2020 dependrà de com evolucioni la situació generada pel COVID-19

La Festa s’havia programat a Sant Pere Molanta el 26 d’abril

dimarts 14 abril 2020

 

La regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Anna Boada, ha comunicat que la 5a Festa de la Gent Gran del municipi es posposa a causa de l’estat d’alarma decretat per combatre la pandèmia del coronavirus . La festa es preveia fer el 26 d’abril a la Sala de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta i s’ajorna fins a una nova data, pendent de determinar. Boada precisa que la festa es posposa però “queda en suspens” la seva realització efectiva aquest 2020, en funció de com evolucioni la situació i de la disponibilitat d’agenda.

Recordem que les activitats presencials de gent gran han quedat totes suspeses fins a nova data, igual com la resta de les que es planificaven fer en el conjunt d’equipaments o en espais públics, tant les programades des de l’Ajuntament com les que promouen les mateixes entitats. Així, han estat suspeses activitats com la caminada prevista aquest dimecres, 15 d’abril, dins del cicle de passejades “A cent cap als cent” o les excursions que organitzen els casals d’avis.

Document Actions