Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 5a Vallmoranta reuneix a gairebé 500 inscrits i es converteix en un esclatant èxit

La prova llarga la va guanyar Francesc Ferrer i la curta Xavier i Llorenç Sánchez

dimarts 24 novembre 2015


La cinquena edició de la cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta, la Vallmoranta, ha estat tot un esclatant èxit organitzatiu i de participació. L’elevat ritme d’inscripcions feia preveure que es reunirien fins a 400 participants , però les previsions es van veure superades i van acabar sent gairebé 500 les persones que es van sentir atretes per aquesta prova que ja s’ha fet un lloc destacat dins del calendari de curses d’orientació del país. Era tot un repte organitzatiu atendre aquest substancial augment de participants, però tot es va resoldre  amb una excel·lent solvència, sense perdre la qualitat en els detalls que ja s’ha convertit en segell que identifica a la Vallmoranta. Josep Ventura, director tècnic de la Vallmoranta, destaca que la cursa de Sant Pere Molanta té una clara tendència a l’alça d’inscripcions a diferència de la majoria de curses.(àudio)
El caliu popular i els atractius d’una prova molt ben organitzada, que posa a prova tant a públic familiar com al corredor expert,  serien dues de les claus d’aquest indiscutible èxit. Josep Ventura també assenyala la implicació de col.laboradors i de l’equip organitzatiu en millorar cada aspecte de la Vallmoranta. (àudio)
En l’apartat estrictament esportiu, el guanyador de la cursa llarga va ser Francesc Ferrer. Lluís Saladies i Oriol Pellisa, del Terres de l’Ebre, no van poder repetir el triomf de l’any passat i van acabar segons. Un altre guanyador en anteriors edicions, Joaquim del Rio, pujava al podi i es feia amb la tercera posició. El podi, amb posicions intercanviades, es va gairebé repetint en les tres darreres Vallmorantes. A  la vegada, també mostra els atletes més en forma a Catalunya en aquesta especialitat tan exigent.(àudio)
La cursa curta la va guanyar Xavier i Llorenç Sánchez, mentre que els primers classificats locals van ser Joanqui Sánchez i Adrià Sánchez.
El recompte definitiu encara està pendent de tancar-se, però ja es pot anunciar que molt probablement es podran destinar a La Marató de Tv3 més de 4.000 euros privinents d’aquesta rodona cursa d’orientació solidària.
Tots els detalls de la prova, amb accés a classificacions, es poden consultar aquí

Document Actions