Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 6a Fira Solidària de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta es fa dilluns i dimarts

A canvi de donar aliments, es poden obtenir manualitats elaborades pels alumnes

dijous 30 novembre 2017

Dilluns i dimarts de la setmana que ve, dies 4 i 5 de desembre, tindrà lloc la 6a edició de la Fira Solidària de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta. L’activitat implica a tota la comunitat educativa i  permet recollir aliments per a famílies necessitades del municipi. El funcionament consolidat els darrers cinc anys no canvia. Les famílies obtenen  “molantes” a canvi dels donatius d’aliments. Aquesta moneda social de l’escola es pot bescanviar durant la fira per manualitats que han elaborat els alumnes. La fira estarà en funcionament al vestíbul de l’escola els dos dies, coincidint amb els horaris d'entrada i sortida . Pel matí, en horari de dos quarts de 9 a les 9; i per la tarda, d’un quart de 4 a les 4.

Àngels Urgell, directora de l’escola Rossend Montané, indica que amb la fira es treballen diversos àmbits, com la solidaritat, les manualitats i el treball pràctic en matemàtiques.(àudio)

Les manualitats ofertes són cada vegada més elaborades i en forces casos són  guarniments per a decorar les cases amb motius nadalencs.(àudio)

La directora de l’escola indica que es tracta d’una capta d’aliments oberta a tothom. Des de l’escola es vetlla perquè en els dos dies de fira hi hagi una oferta similar de manualitats per poder adquirir.(àudio)

La Fira Solidària anticipa l’ambient nadalenc a l’escola i està arrelada com a cita destacada en les activitats que anualment programa el centre. La resposta de les famílies està sent molt satisfcatòria i el ritme de donacions d’aliments fa preveure que, com a mínim, es mantindran les quantitats recollides els darrers anys.

Com a cloenda de la Fira Solidària, abans de les vacances de Nadal i en una data encara per determinar, es realitzarà l’acte de lliurament a l’Ajuntament dels aliments recollits perquè puguin ser donats a famílies necessitades del municipi.

Escolta l'entrevista a Àngels Urgell,realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions