Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 9a edició de la Cursa d’Orientació Solidària “Vallmoranta” tanca inscripcions per internet amb 423 participants

La prova manté el seu caràcter solidari i destina la recaptació obtinguda a La Marató de TV3

divendres 22 novembre 2019

 

La cursa d’orientació solidària “Vallmoranta” afronta aquest dissabte la seva 9a edició amb les millors expectatives. El poble que l’acull, Sant Pere Molanta, ha fet seu l’esdeveniment i l’equip organitzador té un bagatge de funcionament exemplar. A l’èxit logístic, organitzatiu i de mobilització de recursos, cal afegir la confirmació de l’èxit de participació, amb la xifra confirmada de 423 inscrits en el moment de tancar-se les inscripcions per internet.

La prova s’inicia a les 10 del matí d’aquest dissabte i de 8 a 9 encara es podran fer noves inscripcions presencials, a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, que poden arrodonir la xifra final d’inscrits fins a superar els 450. Dels 423 participants ja confirmats per internet, 127 ho han fet a la cursa llarga, 159 a la curta i 137 a la nova modalitat de cursa familiar, una opció “molt inclusiva que reuneix a pares, fills i nets”, tal i com recordava el director de la cursa, Josep Ventura.(àudio)

L’exigent cursa llarga posa a prova als participants, situant-los en el repte de trobar més d’una trentena de balises en un àrea que compren parts dels municipis d’Olivella, Avinyonet, Sant Cugat Sesgarrigues i Olèrdola. Josep Ventura posa de relleu que la recerca d’aquestes balises és una manera de conèixer llocs atractius d’aquest territori.(àudio)

Els diners obtinguts es destinen a La Marató de TV3. Sumant les 8 edicions anteriors,  la Vallmoranta ha superat els 30.000 € de recaptació. (àudio)

La prova és puntuable per la lliga de curses d’orientació del Gran Penedès. Un cop tancada l’arribada a meta, a partir de les 2, un dels centres d’interès que dona caliu a la Vallmoranta és la paella que comparteixen els 230 primers inscrits i l’animada i llarga sobretaula, amb l’entrega de premis i el sorteig de productes.

Escolta l'entrevista a Josep Ventura, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions