Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La barra de la Trobada d’Olèrdola permet obtenir ingressos addicionals a l’entitat que la gestiona

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta ha estat l’encarregat d’oferir aquest servei durant la 35a Trobada

dimarts 02 juny 2015

De manera rotativa per nuclis, cada any canvia l’entitat que assumeix la gestió de la barra del bar de la Trobada d’Olèrdola. Aquest any tocava a Sant Pere Molanta i han estat els membres del Grup de Joves del poble els qui han assumit la feina de garantir aquest servei durant les activitats de dissabte i diumenge, al Conjunt Monumental. El president del Grup de Joves, Guillem Albà, explicava que estar en la gestió de la barra permet viure la Trobada de manera diferent i amb més intensitat.(àudio)

Gestionar la barra permet a les entitats que assumeixen aquesta feina obtenir ingressos addicionals per a poder continuar organitzant les seves activitats. El tancament definitiu encara restava pendent, però ja diumenge a la tarda el Grup de Joves estimava que havien estat prop de 3.000 euros de beneficis els que haurien pogut obtenir gràcies a aquesta Trobada. El seguiment de la final de la Copa del Rei de futbol, dissabte a la nit, i especialment la botifarrada de dissabte al vespre van ser dos dels moments que van permetre al Grup obtenir més ingressos.(àudio)

Per assumir amb eficiència la feina encomanada cal planificació i assignar comandes amb realisme, així com garantir una atenció suficient durant tots els moments de la Trobada. Per a fer-ho possible, el Grup de Joves ha comptat amb un equip de 14 persones i amb col·laboracions puntuals de membres d’altres entitats.(àudio)

A més de servir les consumicions, el grup que assumeix la feina de la gestió de la barra de la Trobada també és l’encarregat d’anunciar per megafonia la programació durant els dos dies d’activitats i d’emetre informacions d’interès als assistents a la festa.

Escolta l'entrevista a Guillem Albà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions