Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca de l’escola Circell torna a obrir al públic les tardes de dimarts i dijous

No hi ha canvis en el servei i es preveu organitzar un mínim d’una activitat de dinamització per trimestre

dimecres 02 octubre 2013

Aquest dimarts ha estat el primer dia del curs que la biblioteca de l’escola Circell de Moja ha obert al públic. Ho fa per quart any consecutiu durant dues tardes a la setmana, les de dimarts i dijous. El servei es pot oferir gràcies al suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, que aporta la persona encarregada de la biblioteca aquestes tardes. Cristina Alvelo és l’encarregada i explicava que no hi ha canvis respecte els anys anteriors. L’horari serà les tardes d’aquests dos dies a la setmana, de dos quarts de 5 a les 7, amb la previsió d’oferir activitats de dinamització amb una periodicitat mínima d’una proposta per trimestre.(àudio)

Els tallers i hores del conte es poden elaborar a partir de les propostes de les famílies usuàries. També es preveu comptar amb la col·laboració d’entitats del municipi, com ha estat el cas del grup l’Arrel de Sant Miquel que ha protagonitzat 2 hores del conte i una activitat relacionada amb l’any Espriu.(àudio)

La biblioteca ofereix servei de préstec i té classificats els seus volums en funció de l’edat dels lectors a qui van adreçats els llibres. Hi ha llibres per infants de parvulari. També per a lectors que cursin primària, incloent classificacions específiques pels seus tres cicles. Tampoc hi falten llibres de lectura juvenil i per adults. Cristina Alvelo recorda que per accedir-hi sols, els infants han de cursar com a mínim el 4t curs de Primària. També poden anar-hi tots els altres nens i nenes d’Educació Infantil, de Cicle Inicial i de 3r de Cicle Mitjà, acompanyats per una persona adulta. Això permet que l’espai també pugui ser gaudit per grans i petits.(àudio)

Els llibres, revistes i dvd de la biblioteca es poden deixar en préstec. El període és de dues setmanes pels llibres de contes, ficció i altres. Es poden demanar en préstec un màxim de tres llibres o documents per persona. A la biblioteca també hi ha ordinadors disponibles per a fer recerques d’informació.

Escolta l'entrevista a Cristina Alvelo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions